HR-Manager

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Lahteen sinua, osaava

HR-Manager

Arvostamme monipuolista työkokemustasi henkilöstöhallinnossa ja näyttöä HR-prosessien kehittämisestä ja sujuvien käytäntöjen rakentamisesta. Pystyt työskentelemään luontevasti koko henkilöstömme kanssa ja haluat aidosti auttaa esihenkilöitä menestymään työssään. Työlainsäädännön perusteet ovat hallinnassasi, ja pystyt neuvomaan henkilöstöämme niin työsuhde- kuin työhyvinvointiasioissa. Tuet tiimejämme myös osaamisen kehittämisessä.

Olet aktiivinen resurssisuunnittelussa ja osallistut rekrytointeihin. Sinulla on kokemusta ja kiinnostusta kehittää työnantajamainettamme entistä vahvemmaksi. Osaat hyödyntää verkostojasi ja ostaa palveluita tarvittaessa myös ulkoisilta kumppaneilta. Työotteesi on innostava ja valmentava.

Pärjäät tehtävässä oma-aloitteisella, toimeen tarttuvalla ja kehittymisorientoituneella otteella. Soveltuva koulutus ja vähintään viiden vuoden kokemus alan tehtävistä ja kokonaisuuksien hallinnasta auttavat sinua menestymään tehtävässä. Kommunikoit sujuvasti englanniksi, sillä vastuullesi kuuluu myös Euroopan toimintojemme tukeminen.

Raportoit työssäsi talousjohtajalle. Työskentelemme hybridimallilla, mutta työn luonteen huomioiden toivomme säännöllistä läsnäoloasi myös toimistollamme Lahdessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden päästä soveltamaan osaamistasi HR-toimintomme vahvistamisessa. Meillä on avoin työkulttuuri ja laatubrändi sekä tuotteet, joista olemme ylpeitä. Ennen kaikkea meillä on innostunut huippuosaajien työyhteisö, jonka hyvinvoinnista työnantaja huolehtii.

Lue tarkempi kuvaus ja hae tehtävää jalla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 21.3.2023. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa
– Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864
– Juho Vanhanen puh. 040 763 2440
– Maria Mäntylä, puh. 050 525 1677.