Korkeampi lujuus - kevyemmät rakenteet

Kuljetusvälineteollisuus

Maailmassa on yli 5 miljoonaa linja-autoa, jotka kulkevat yhteensä yli 100 miljardia kilometriä vuodessa. Jos yksikin näistä ajoneuvoista kevenee 500 kiloa, merkitsee se hiilidioksidipäästöjen vähentämistä 3 990 kilolla vuodessa. Energiankulutus ja polttoainekustannukset vähenevät, matkustajamäärä kasvaa ja bussin ympäristöjalanjälki pienenee. Ajattele, jos kaikki bussit olisivat yhtä kevyitä! Sillä olisi jo merkittävä positiivinen vaikutus ympäristölle. Tavoitteenamme onkin  tehdä kaikista maailman busseista kevyempiä, ja se onnistuu käyttämällä ruostumatonta terästä niiden rungossa ja alustarakenteissa.

Stalatube on maailmanlaajuinen markkinajohtaja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa linja-autojen rungon ja alustan putkirakenteissa ja komponenteissa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaita rakentamaan maailman kevyin bussirunko, jossa on säilytetty törmäysturvallisuus. Tämä saavutetaan valitsemalla oikea ruostumaton teräslaatu sekä optimoimalla rakenteet ja niiden mitat.

Stalatube on markkinajohtaja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa linja-autojen rungon ja alustan putkirakenteissa ja komponenteissa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaita rakentamaan maailman kevyin bussirunko, jossa on säilytetty törmäysturvallisuus. Tämä saavutetaan valitsemalla oikea ruostumaton teräslaatu sekä optimoimalla rakenteet ja niiden mitat.

Stalatuben konsepti 500kg kevyempi bussi

Stalatuben kuljetusalan tuotevalikoima sisältää vakiomalliset ja täysin mittatilaustyönä valmistetut neliö- ja suorakaiteen muotoiset putket, putkikomponentit, levyt ja hitsatut rakenteet. Laserleikkaus, taivutus ja kokoonpanovalmiiden komponenttisarjojen luominen ovat kuljetusalan palvelujemme ydin. Läpimenoaikaa lyhennetään joustavilla varasto- ja toimitusvaihtoehdoilla.

Laser cut components

TUOTTEIDEMME EDUT KULJETUSTEOLLISUUDESSA

• Lujat, kevyemmät rakenteet - jopa 500 kg pois rungon painosta.
• Huoltovapaa, alhainen elinkaarikustannus.
• Erinomainen korroosionkestävyys.
• Räätälöidyt tuotteet vähentävät materiaalihukkaa.
• 100 % kierrätettävä, vähäinen ympäristövaikutus.
• Hintavakaus ajan myötä alhaisen nikkelipitoisuuden vuoksi.
• Valmiit koottavat komponenttisarjat.
• Joustavat varastointi- ja toimitusvaihtoehdot.

 

Kuinka tehdä kevyt, turvallinen ja kestävä linja-auto? MEILLÄ ON VASTAUS.

Ferriittiset EN 1.4003 (S40977) neliö- ja suorakaideputket, komponentit ja levyt ovat edullinen ratkaisu, joka tarjoaa hyvän rakenteellisen korroosionkestävyyden ja suhteellisen korkean lujuuden. Lujuutta voidaan parantaa edelleen omalla lujuusluokallamme STALA400F, ja painon optimoimiseksi on tarjolla useita paksuuksia.

Erittäin lujat Lean Duplex -teräkset EN 1.4062 ja EN 1.4162 säästävät huomattavasti painoa ja tarjoavat erinomaisen venymän ja korroosionkestävyyden. Vahvistamalla niitä omalla vahvuusluokallamme STALA630D, niiden myötöraja nousee 630 MPa: iin. Materiaaliyhdistelmä tuottaa myös erinomaiset venymä- ja energianvaimennusarvot.

Ferriittisen ja Lean Duplex -teräksen yhdistäminen johtaa kevyimpään mahdolliseen linja-autokoriin, joka on sekä kustannustehokas että kestävä. 500 kg:n pudotus korirakenteen  painossa on mahdollista paitsi materiaalivalinnalla, myös huolellisella ihanteellisten putkimittojen ja- paksuuksien suunnittelulla. Elinkaarikustannukset ovat edelleen alhaiset - ja ero on varsin merkittävä verrattuna perinteiseen hiiliteräsbussiin. Lisäetuja ovat pienemmät hiilidioksidipäästöt ja polttoainekustannukset sekä suurentunut maksimimatkustajamäärä.

Stala 630D Lean Duplex

VIDEO: KULJETUSTEOLLISUUS (EN)

VIDEO: KULJETUSTEOLLISUUS (EN)

BLOGIT KULJETUSTEOLLISUUDEN AIHEISTA

Blogi

IMPROVED STRENGTH AND ELONGATION WITH STALA 630D

17.2.2021

Blogi

Towards carbon neutrality with the rise of electric buses

18.2.2021

As a global market leader in stainless steel bus and coach body and chassis structures, Stalatube has over the year...

Blogi

MORE CHOICES FOR TRANSPORT INDUSTRY

18.2.2021

We launched a new best-in-class production line in the company’s main facility in Lahti, Finland. The new productio...

Myös nämä voisivat kiinnostaa

Ferriittiset rakenneputket EN 1.4003

Räätälöinti

Lean Duplex -rakenneputket EN 1.4062, 1.4162 

ESITTEET

TRANSPORT BROCHURE

pdf

TRANSPORT BROCHURE - CN

pdf

TRANSPORT BROCHURE - ES

pdf

TRANSPORT BROCHURE - RU

pdf

LUE LISÄÄ

Ota meihin yhteyttä!