STALATUBEN RUOSTUMATTOMAN TERÄKSEN TYÖKALUPAKKI

Olemme keränneet näille sivuille kaikki tarvittavat työkalut ja asiakirjat, jotta voit menestyä ruostumattomaan teräkseen liittyvissä projekteissasi. Kokeile maksutonta Stalafit PRO -suunnitteluohjelmistoa tai arvioi säästösi kätevällä määrämittalaskimella. Mitä tahansa ongelmia kohtaat - olemme täällä auttamassa. Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai jos et löytänyt etsimääsi, lähetä meille oma kysymyksesi. Käytössäsi on monenlaisia apuvälineitä sertifikaateista ja esitteistä suunnittelukirjastoihin.

Stalatuben työkalut ikoni

TYÖKALUMME RUOSTUMATTOMIEN TERÄSRAKENTEIDEN SUUNNITTELUUN

Meidän mielestämme on ensiarvoisen tärkeää, että suunnittelijoilla on käytössään hyvät työkalut ruostumattoman teräksen erinomaisten ominaisuuksien hyödyntämiseen. Alta löydät työkalut suunnitteluprosessin eri tarpeisiin.

UKK, suunnittelutyökalut ja käsikirjat

UKK

Voiko tuotteen ulkomittoja räätälöidä? Mitä ovat Stala 350, Stala 400F ja Stala 630D? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

STALAFIT PRO SUUNNITTELUOHJELMISTO

Monipuolinen mitoitusohjelma, jonka avulla optimoit rakenneosan käyttökohteeseen ja valitset oikean materiaalin EN 1993-1-4 mukaan.

 

MÄÄRÄMITTALASKURI

Laskurin avulla voit kätevästi arvioida, paljon säästät, jos tilaat putkesi määrämittaisina 6 metrin standardiputkien sijaan.

 

 

 

Suunnittelukirjastot

Stalatube-tuoteluetteloprofiilit 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmille käytettäviksi sisäänrakennettujen suunnittelutyökalujen kanssa. Ohjelmakohtaiset ohjeet luetteloiden asentamiseksi sisältyvät latauspakettiin.

SUUNNITTELUKÄSIKIRJAT JA SOVELLUSTUTKIMUKSET

Stalatube tekee aktiivista yhteistyötä tutkimusorganisaatioiden kanssa uusien ruostumattoman teräksen vahvuuksien löytämiseksi ja uusien sovellusten kehittämiseksi. Tältä sivulta löydät suunnittelukäsikirjat ja käyttökohdetutkimukset, jotka on luotu yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa ja jotka tarjoavat ohjeita ruostumattoman teräksen käyttöön.

LADATTAVAT TIEDOSTOT

Lataa CE-, EN- ja ISO-sertifikaattimme.

Lataa lausunnot ja muut dokumentit, kuten REACH, ROHS, DFARS, LEED, Menettelyohjeemme ym.

Esitteistämme ja teknisistä tuote-esitteistämme löydät kaikki materiaali- ja tekniset tiedot tuotteistamme sekä vakiokokoisten tuotteidemme valikoiman.

Stalafit PRO -esittelyvideo (englanniksi)

Stalafit PRO -esittelyvideo (englanniksi)

Ota meihin yhteyttä!