Ihmiset ja ura Stalatubella

Stalatubella on mittava historia ja vahva yrityskulttuuri, jonka keskiössä ovat ihmiset, me stalatubelaiset. Emme olisi puoliksikaan niin menestynyt ja vahva yritys ilman taitavia, innostuneita ja huumorintajuisia työntekijöitämme. Kaikilla Stalatuben työntekijöillä on yhtäläinen mahdollisuus ammatilliseen kasvamiseen, ja kaikki me voimme osaltamme vaikuttaa yrityksen ja sen kulttuurin muokkaamiseen entistäkin paremmaksi. We are the strength - me olemme Stalatuben vahvuus ja voima- tutustu meihin ja yhdistä voimasi kanssamme!

Tarjoamme uramahdollisuuksia monien erilaisten ja vaihtelevien työnkuvien parissa: hitsausoperaattoreista tuotekehitysinsinööreihin, myynnistä taloushallintoon. Selaa sivua alaspäin ja lue lisää kulttuuristamme ja arvoistamme, ihmisistämme ja avoinna olevista työpaikoistamme. Mikäli meillä ei juuri nyt sattuisi olemaan osaamistasi vastaavaa työtä tarjolla, kannattaa kuitenkin lähettää meille avoin hakemus tulevaa silmallä pitäen.

 

TULE MEILLE TÖIHIN!

Junior ICT-asiantuntija

ICT

Sinä rautaisen asenteen omaavaa tietokoneista ja IT-järjestelmistä innostuva tulevaisuuden tekijä. Etsimme juuri sinua! Meillä on tarjota sinulle työpaikka, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään tulevaisuuden ICT-asiantuntijaksi.

Sinä rautaisen asenteen omaavaa tietokoneista ja IT-järjestelmistä innostuva tulevaisuuden tekijä. Etsimme juuri sinua!

Meillä on tarjota sinulle työpaikka, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään tulevaisuuden ICT-asiantuntijaksi. Ansioluettelosi ei tarvitse olla vielä pitkä ollaksesi meille oikea henkilö, vaan haluamme joukkoomme rautaisen lujaa asennetta omaavan ICT-alan vastavalmistuneen tai uransa alkutaipaleella olevan henkilön.

Toimenkuvaasi kuuluvat mm. tietokoneiden, mobiililaitteiden, verkkojen ja palvelimien ylläpito- ja kehitystehtävät, erilaiset IT-ongelmien selvitystyöt, henkilöstön auttaminen ongelmatilanteissa sekä kouluttaminen ohjelmistojen ja tietojärjestelmien käyttöön.

Kuulostiko saappaat liian isoilta täytettäväksi? Ei hätää, sillä työtehtävien vaativuus muokataan osaamisesi mukaan. Kaikkea ei myöskään tarvitse osata tai tehdä yksin, sillä tukenasi on osaava ICT-asiantuntijatiimi.

Tehtävässäsi pääset helpoimmin alkuun, mikäli sinulla on jo osaamista Microsoft palvelin- ja työasemaympäristöstä, ymmärrystä verkko- ja tietoliikenneratkaisuista, ongelmanratkaisukykyä, hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä ennen kaikkea halua oppia koko ajan lisää. Arvostamme korkeakoulututkintoasi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Meillä pääset kehittämän osaamistasi seuraavia ICT-projektien ja -järjestelmiä käytännössä:

 • Azure
 • Microsoft 365, Teams & Sharepoint
 • Hyper-V
 • Windows Server
 • Microsoft Endpoint Configuration Manager (SCCM)
 • Active Directory
 • HPE Aruba verkkolaitteet
 • Sophos tietoturvaratkaisut

ICT-taitojesi kehittämisen lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset työsuhde-edut, viihtyisän työympäristön sekä mukavat työkaverit. Pidämme myös hyvää huolta työssäjaksamisestasi.

Ilmianna itsesi meille lähettämällä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen recruitment@stalatube.com viimeistään 30.6. mennessä. Älä kuitenkaan säästele hakemustasi hakuajan loppuun, sillä aloitamme haastattelut ehdokkaiden kanssa jo ennen määrä-ajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Kurlin +358 44 3356 563 jarno.kurlin@stalatube.com

Sulje

Avoin hakemus

avoin

Etsitkö uusia haasteita? Olisitko sinä sopiva lisä Stalatube-perheeseemme? Jos et löytänyt sinulle sopivaa avointa paikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Pidämme sen tallessa ja otamme sinuun yhteyttä, jos jotain sopivaa avautuu!

Jos et löytänyt sinulle sopivaa avointa paikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Pidämme sen tallessa ja otamme sinuun yhteyttä, jos jotain sopivaa avautuu!

Lähetä avoin hakemuksesi ja cv:si HR-tiimillemme:

recruitment@stalatube.com

 

Sulje

MIksi valita Stalatube?

ARVOMME

 1. Rehellisyys

 2. Kyllä osaamme

 3. Yksilön, yhteiskunnan ja luonnon kunnioittaminen

 4. Perheyrittäjyys

 5. Lisäarvopalveluiden tuottaminen yhteistyökumppaneillemme
 6. Kannattavuus

URAPOLUT JA KEHITTYMINEN

Me kaikki Stalatubella kehittymme jatkuvan oppimisen ja vahvuuksiimme panostamisen kautta. Tavoitteenamme on, että kaikki työntekijämme saavuttaisivat vähintään ammatillisen tutkinnon. Keskittyminen avaintaitojen ja asiantuntemuksen vaalimiseen auttaa meitä optimoimaan työntekijöidemme urapolkuja ja rekrytoimaan aktiivisesti uusia kykyjä - sekä kouluttamaan henkilöstöämme, jotta he ovat aina uusimpien vaatimusten tasalla. Tarjoamme kaikille vähintään kolme koulutuspäivää vuodessa asiantuntemuksemme päivittämiseksi. Etsimme aina lupaavia harjoittelijoita, opinnäytetyöntekijöitä ja rosterialan tulevaisuuden tähtiä.

TYÖHYVINVOINTI

Stalatubella ihmiset ovat aina etusijalla. Uudistimme hiljattain toimistomme ja panostimme erityisesti ergonomiaan ja tasokkaisiin työvälineisiin. Laajat työterveyspalvelut ja hyvinvointipalvelut tarjoavat henkilöstöllemme terveydellistä turvaa, myös ennaltaehkäisevästi. Lisäksi rohkaisemme henkilöstöämme terveelliseen ja monipuoliseen elämään järjestämällä säännöllisesti erilaisia aktiviteetteja sekä tutustumalla yhdessä uusiin urheilulajeihin. Lisäksi tarjoamme henkilöstölle vapaa-ajan urheilu- ja kulttuurietuja.

PAIKALLINEN JA KANSAINVÄLINEN

Päätoimipaikassamme Lahdessa olemme vahvasti paikallinen yritys, mutta meillä on myös kansainvälinen lähestymistapa. Meillä on toimipaikat kuudessa maassa, tuotteitamme viedään kaikkiin maanosiin ja olemme vuosittain läsnä lukuisilla messuilla ympäri maailmaa - stalatubelaisilla on siis lukuisia mahdollisuuksia kansainvälisiin kontakteihin ja matkustamiseen maailmalla. Suomalaisuus on kuitenkin meille elinehto. Se on ajattelu- ja toimintatapamme ydin, ja olemmekin erityisen ylpeitä suomalaisesta rehellisyydestä, luotettavuudesta ja laadusta, joita teemme tunnetuksi maailmalla.

TAPAHTUMAT JA AKTIVITEETIT

Iloinen ja viihtyisä työilmapiiri on meille tärkeä, ja yksi isoimmista vahvuuksistamme on se, että meillä on hyvä ja kannustava yhteishenki. On tärkeää nauraa, pitää hauskaa ja inspiroitua yhdessä. Järjestämmekin ympäri vuoden henkilökunnallemme useita pienempiä ja isompia tapahtumia.

IHMISET JA TYÖKULTTUURI

Uskomme vapauden ja vastuun tasapainoon. Stalatubessa työajat ovat joustavia ja etätyöhön kannustetaan aina kun mahdollista. Monimuotoisuus ja perheet ovat tärkeitä työkulttuurissamme, ja teemme kaikkemme auttaaksemme yhdistämään työn ja perhe-elämän. On tärkeää juhlia henkilöstöämme ja osoittaa aktiivisesti arvostusta heidän työlleen. Annamme lahjoja juhlapäivinä kuten jouluna ja juhannuksena, palkitsemme ansiovuosiaan viettävät ylimääräisillä lomapäivillä sekä valitsemme vuosittain vuoden työntekijät, jotka palkitaan tittelistään ruhtinaallisesti!

Ota meihin yhteyttä!