Ihmiset ja ura Stalatubella

Stalatubella on mittava historia ja vahva yrityskulttuuri, jonka keskiössä ovat ihmiset, me stalatubelaiset. Emme olisi puoliksikaan niin menestynyt ja vahva yritys ilman taitavia, innostuneita ja huumorintajuisia työntekijöitämme. Kaikilla Stalatuben työntekijöillä on yhtäläinen mahdollisuus ammatilliseen kasvamiseen, ja kaikki me voimme osaltamme vaikuttaa yrityksen ja sen kulttuurin muokkaamiseen entistäkin paremmaksi. We are the strength - me olemme Stalatuben vahvuus ja voima- tutustu meihin ja yhdistä voimasi kanssamme!

Tarjoamme uramahdollisuuksia monien erilaisten ja vaihtelevien työnkuvien parissa: hitsausoperaattoreista tuotekehitysinsinööreihin, myynnistä taloushallintoon. Selaa sivua alaspäin ja lue lisää kulttuuristamme ja arvoistamme, ihmisistämme ja avoinna olevista työpaikoistamme. Jos meillä ei satu olemaan avoimia työpaikkoja, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Tutustumme sinuun enemmän kuin mielellämme!

 

MIksi valita Stalatube?

ARVOMME

  1. Rehellisyys

  2. Kyllä osaamme

  3. Yksilön, yhteiskunnan ja luonnon kunnioittaminen

  4. Perheyrittäjyys

  5. Lisäarvopalveluiden tuottaminen yhteistyökumppaneillemme
  6. Kannattavuus

URAPOLUT JA KEHITTYMINEN

Me kaikki Stalatubella kehittymme jatkuvan oppimisen ja vahvuuksiimme panostamisen kautta. Tavoitteenamme on, että kaikki työntekijämme saavuttaisivat vähintään ammatillisen tutkinnon. Keskittyminen avaintaitojen ja asiantuntemuksen vaalimiseen auttaa meitä optimoimaan työntekijöidemme urapolkuja ja rekrytoimaan aktiivisesti uusia kykyjä - sekä kouluttamaan henkilöstöämme, jotta he ovat aina uusimpien vaatimusten tasalla. Tarjoamme kaikille vähintään kolme koulutuspäivää vuodessa asiantuntemuksemme päivittämiseksi. Etsimme aina lupaavia harjoittelijoita, opinnäytetyöntekijöitä ja rosterialan tulevaisuuden tähtiä.

TYÖHYVINVOINTI

Stalatubella ihmiset ovat aina etusijalla. Uudistimme hiljattain toimistomme ja panostimme erityisesti ergonomiaan ja tasokkaisiin työvälineisiin. Laajat työterveyspalvelut ja hyvinvointipalvelut tarjoavat henkilöstöllemme terveydellistä turvaa, myös ennaltaehkäisevästi. Lisäksi rohkaisemme henkilöstöämme terveelliseen ja monipuoliseen elämään järjestämällä säännöllisesti erilaisia aktiviteetteja sekä tutustumalla yhdessä uusiin urheilulajeihin. Lisäksi tarjoamme henkilöstölle vapaa-ajan urheilu- ja kulttuurietuja.

PAIKALLINEN JA KANSAINVÄLINEN

Päätoimipaikassamme Lahdessa olemme vahvasti paikallinen yritys, mutta meillä on myös kansainvälinen lähestymistapa. Meillä on toimipaikat kuudessa maassa, tuotteitamme viedään kaikkiin maanosiin ja olemme vuosittain läsnä lukuisilla messuilla ympäri maailmaa - stalatubelaisilla on siis lukuisia mahdollisuuksia kansainvälisiin kontakteihin ja matkustamiseen maailmalla. Suomalaisuus on kuitenkin meille elinehto. Se on ajattelu- ja toimintatapamme ydin, ja olemmekin erityisen ylpeitä suomalaisesta rehellisyydestä, luotettavuudesta ja laadusta, joita teemme tunnetuksi maailmalla.

TAPAHTUMAT JA AKTIVITEETIT

Iloinen ja viihtyisä työilmapiiri on meille tärkeä, ja yksi isoimmista vahvuuksistamme on se, että meillä on hyvä ja kannustava yhteishenki. On tärkeää nauraa, pitää hauskaa ja inspiroitua yhdessä. Järjestämme ympäri vuoden henkilökunnallemme useita pienempiä ja isompia tapahtumia - olipa kyseessä sitten ammattilaisten ohjaama pesäpallopeli, pääsiäismunajahti tai tavallisen perjantain juhlistaminen lasillisella kuohuvaa. Vietämme myös vuosittain työntekijöiden arvostuspäivää, jolloin yllätämme henkilökuntamme jollain hauskalla. Koska olemme vahvasti paikallinen yritys, tarjoamme henkilöstöllemme lippuja paikallisten urheilujoukkueiden peleihin, Lahden sinfoniaorkesterin konsertteihin sekä muihin tukemiimme paikallisiin tapahtumiin.

IHMISET JA TYÖKULTTUURI

Uskomme vapauden ja vastuun tasapainoon. Stalatubessa työajat ovat joustavia ja etätyöhön kannustetaan aina kun mahdollista. Monimuotoisuus ja perheet ovat tärkeitä työkulttuurissamme, ja teemme kaikkemme auttaaksemme yhdistämään työn ja perhe-elämän. On tärkeää juhlia henkilöstöämme ja osoittaa aktiivisesti arvostusta heidän työlleen. Annamme lahjoja juhlapäivinä kuten jouluna ja juhannuksena, palkitsemme ansiovuosiaan viettävät ylimääräisillä lomapäivillä sekä valitsemme vuosittain vuoden työntekijät, jotka palkitaan tittelistään ruhtinaallisesti!

TULE MEILLE TÖIHIN!

Avoin hakemus

avoin

Etsitkö uusia haasteita? Olisitko sinä sopiva lisä Stalatube-perheeseemme? Jos et löytänyt sinulle sopivaa avointa paikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Pidämme sen tallessa ja otamme sinuun yhteyttä, jos jotain sopivaa avautuu!

Etsitkö uusia haasteita? Olisitko sinä sopiva lisä Stalatube-perheeseemme? Jos et löytänyt sinulle sopivaa avointa paikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Pidämme sen tallessa ja otamme sinuun yhteyttä, jos jotain sopivaa avautuu!

Lähetä avoin hakemuksesi ja cv:si HR-tiimillemme:

recruitment@stalatube.com

Sulje

Ota meihin yhteyttä!