USE OUR STRENGTH

Erityislujat ruostumattomat teräsratkaisut ovat vahvuutemme

Stalatube on maailmanlaajuisesti tunnettu ja alalla arvostettu korkealaatuisten ruostumattomien teräsrakenneputkien, profiilien ja jatkojalosteiden valmistaja. Neliö- ja suorakulmaputkiemme valikoima on maailman suurin, ja erityisosaamistamme ovat erityislujien rakenneputkien valmistaminen ja niiden hyödyntäminen vaativissa olosuhteissa sijaitsevissa kohteissa.

Stalatubella on pitkä historia, jonka aikana olemme keränneet vankan asiantuntemuksen ruostumattoman teräksen alalta. Yritys on ollut toiminnassa jo lähes 50 vuotta, jonka aikana olemme kehittäneet 50 maata kattavan, jokaiselle mantereelle ulottuvan kansainvälisen jakeluverkoston. Vahvuutemme on kansainvälisessä kaupassa, ja noin 90 % valmistamistamme tuotteista meneekin vientiin. Liiketoimintamme peruskiviä ovat vastuullisuus ja avoimuus, ja toimintaamme ohjaavat erittäin vahvasti arvomme, joista tärkein on edistää työntekijöidemme, sidosryhmiemme ja ympäristön hyvinvointia.

Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Lahdessa ja kansainväliset myyntikonttorimme Yhdysvalloissa, Alankomaissa ja Intiassa. Olemme myös hiljattain avanneet Kiinaan myyntiyhtiön ja varaston sekä perustaneet Puolan Łódźiin tuotantoyksikön, joka keskittyy tuotteidemme jatkokäsittelyyn.

Globaalin ulottuvuutemme, syvällisen asiantuntemuksemme, maailman laajimman tuotevalikoiman ja tuotteiden monipuolisen räätälöitävyyden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme optimaaliset ratkaisut jokaiseen projektiin ja kohteeseen, myös erityisen vaativissa olosuhteissa. Eikä pidä unohtaa, että kestävät ja ympäristöystävälliset terästuotteemme auttavat rakentamaan kestävämpää maailmaa.

Yrityksessämme globaalit toiminnot kohtaavat paikallisen ajattelun. Suomalaiset juuremme muodostavat perustan arvoillemme ja toimintatavoillemme, mutta meille tärkeintä on olla luotettavin ja vastuullisin kumppani koko globaalille verkostollemme työntekijöistämme lähtien.

MITÄ ON STALATUBE?

MITÄ ON STALATUBE?

Paikallisesta toimijasta maailmanlaajuiseen menestykseen

Stalatuben tarina alkaa perheyrityksestä, rohkeudesta ja halusta ratkaista ongelmia. Olemme aina uskoneet ihmisiin, rehelliseen työhön ja kestävään kehitykseen.

Stalatube perustettiin Lahdessa vuonna 2000. Tuolloin Reino Rajamäen vuonna 1972 perustama Stala-Yhtiöt jaettiin kahteen erilliseen liiketoimintaan: teräksisiä pesupöytiä valmistavaan Stala Oy:hyn (www.stala.fi) ja ruostumattomia teräsrakenneputkia ja -komponentteja valmistavaan Stalatube Oy:hyn. Stala-Yhtiöt aloitti rakenneputkien valmistamisen jo vuonna 1974, jolloin teollisuuskeittiöiden pesupöydät vaativat allensa vahvan ruostumattoman teräsrungon.

Stalatube history

Lähes viidenkymmenen vuoden pituisella matkallaan perheyritys on kasvanut pienestä suomalaisesta yrityksestä, omia polkujaan talloen, yhdeksi alan globaaleista johtajista. Se on pitänyt kiinni alkuperäisistä arvoistaan ja periaatteistaan kasvaen laatutuotteiden valmistajaksi, vankaksi asiantuntijaksi alallaan, reiluksi ja vastuulliseksi tuottajaksi sekä asiakkailleen lisäarvoa tuottavaksi luotettavaksi kumppaniksi. Matkamme jatkuu, kun suuntaamme kohti uusia tarinoita ja kestävämpää maailmaa.

Stalatuben perustaja Reino Rajamäki toimi toimitusjohtajana vuoteen 1996 asti. Rajamäen jälkeen Jan Christiansen (1996–2005) otti roolin yrityksen vetäjänä. Hänen panoksensa Stalatuben laajentumiseen maailmalle oli valtava. Stalatubea johti tämän jälkeen perheyrityksen toisen sukupolven edustaja Jukka Nummi, joka vahvisti edelleen yrityksen asemaa maailmalla ja laajensi tuotantoa huomattavasti.

Nummi toimi toimitusjohtajana vuosina 2005-2019 ja siirtyi Stalatuben kokopäiväiseksi  hallituksen puheenjohtajaksi vuoden 2020 alusta. Samanaikaisesti toimitusjohtajaksi nimitettiin yhtiön pitkäaikainen myynti- ja markkinointijohtaja Sami Packalén. Packalénilla on laaja kokemus yrityksestä ja ruostumattomasta teräksestä työskenneltyään yrityksessä yli kaksi vuosikymmentä  vuodesta 1999.

Stalatube infograafi

STALATUBE OIKEIN, OIKEIN LYHYESTI

Stalatube on maailmanlaajuisesti tunnettu ruostumattomien teräsrakenneputkien, -komponenttien ja jatkojalosteiden tuottaja. Erityisvahvuuksiamme on erityislujat rakenneratkaisut vaativiin olosuhteisiin, tuotteiden monipuolinen räätälöinti sekä maailman laajin neliö- ja suorakaideputkien valikoima. Stalatube on vahva vientiyritys, jolla on globaali, jokaiselle mantereelle ulottuva jakeluverkosto, asiakkaita yli 50 maassa ja lähes 50 vuoden kokemus teräsalalta. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa, tuotantomme Lahdessa ja Puolassa, ja kansainväliset  myyntikonttorimme Yhdysvalloissa, Alankomaissa ja Intiassa.

Ota meihin yhteyttä!