Perheyrittäjyys – yrittäjä Jukka Nummi

Stala-Yhtiöt perustettiin vuonna 1972 valmistamaan keittiöiden pesupöytiä. Suurkeittiöihin valmistetut altaat vaativat ruostumattomasta teräksestä valmistetun tukirakenteen. Tämä johti putkituotantomme käynnistymiseen vuonna 1974.

Vuonna 2000 Stala-Yhtiöt jaettiin Stala Oy:ksi (pesupöydät) ja Stalatube Oy:ksi (rakenneputket). Johdon sukupolvenvaihdos toteutettiin vuonna 2004.
Aloitin Stalatuben yrittäjänä ja pian sen jälkeen minusta tuli yrityksen toimitusjohtaja. Vuoden 2020 alusta siirryin päätoimiseksi Stalatuben hallituksen puheenjohtajaksi, ja toimitusjohtajaksi nousi yhtiön pitkäaikainen myynti-ja markkinointijohtaja Sami Packalén.

Kasvollinen omistajuus tuo päätöksenteon organisaation sisälle ja takaa yrityksen jatkuvuuden.

Kiitos luottamuksestasi Stalatubea kohtaan ja tervetuloa tekemään kanssamme yhteistyötä myös tulevaisuudessa!

Stalatuben omistaja Jukka Nummi
Stalatuben toimitusjohtaja Sami Packalen

Sami Packalén - toimitusjohtaja täynnä virtaa ja visioita

Sami Packalén (46) aloitti Stalatube Oy n toimitusjohtajana vuoden 2020 alussa. Packalén siirtyi tehtävään myynti- ja markkinointijohtajan paikalta ja omaa pitkän kokemuksen rosterialalta työskenneltyään yrityksessä vuodesta 1999.

"Olen työskennellyt Stalatubessa lähes kaksikymmentä vuotta, ja tänä aikana olen ollut mukana rakentamassa globaalia brändiä ja viemässä myyntiä uusille lukemille. Nyt jatkan innolla Stalatuben kehittämistä yrityksenä."

Packalénille Stalatuben menestyksen avaimet ovat asiakkaiden kuunteleminen, yksilöllinen ja ainutlaatuinen tuotevalikoima ja palvelut - sekä yhteistyö, joka tarkoittaa koko henkilöstön puhaltamista yhteen hiileen.

Sami tuo mukanaan vahvan tietämyksen alalta, asiakaskeskeisen lähestymistavan sekä energisen johtajuuden. "Haluan, että Stalatubesta kehittyy entistä vahvempi kansainvälinen yritys, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan paikallisesti ja toimittamaan asiakaskohtaisia ​​ratkaisuja nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti."

Stalatuben johtoryhmä

Stalatuben johtoryhmä (vasemmalta oikealle)

Jori Määttänen, myyntijohtaja
Lari Brask, tuotekehitys- ja teknologiajohtaja
Sami Kaijanen, liiketoiminnan kehitysjohtaja
Sami Packalén, toimitusjohtaja
Tuukka Juhanila, tuotantojohtaja
Sari Pulkkinen, talousjohtaja

Markus Pirkkalainen, myyntijohtaja ( ei kuvassa)
Petra Peltovako, markkinointi- ja viestintäjohtaja (ei kuvassa)

Johtoryhmä_2021_official_web.jpg

 

Ota meihin yhteyttä!