Etusivu Uutiset Joustavuus ja luottamus avainasemassa Stalatuben työhyvinvoinnin kehittämisessä

Joustavuus ja luottamus avainasemassa Stalatuben työhyvinvoinnin kehittämisessä

Stalatubella henkilöstön työhyvinvointi ja -tyytyväisyys ovat avainasemassa. Kehitämme näitä osa-alueita jatkuvasti yhdessä henkilöstön kanssa. Stalatubella työskentelevä myynnin kehityspäällikkö Jenny Reitti on onnistuneesti yhdistänyt perhe-elämän ja työn, kiitos työnantajan joustavuuden. Jennyn urapolku Stalatubella on sisältänyt rooleja myynnin kehitysinsinöörinä, vientipäällikkönä ja nykyisin myynnin kehityspäällikkönä. Hänen kokemuksensa mukaan työnantajan joustavat käytännöt ovat helpottaneet arkea ja sen kuormittavuutta huomattavasti, erityisesti pienten lasten kanssa.

Etätyömahdollisuus on ollut tärkeä tekijä arjen sujuvuuden kannalta. Esimerkiksi kipeitä lapsia ei tarvitse joka kerta viedä lääkäriin sairaslomatodistusta varten vaan työt on voinut tarvittaessa hoitaa kotoa käsin, kertoo Jenny.

Aito luottamus ja joustavuus työntekijöihin on koettu arvokkaaksi. Jenny on saanut tehdä osa-aikaisesti töitä äitiys- ja vanhempainvapaiden aikana, mikä osoittaa, kuinka Stalatubella ollaan valmiita räätälöimään työjärjestelyjä.

Työhön palaaminen perhevapaiden jälkeen on aina suuri muutos, mutta Stalatubella on osattu ottaa tämä hyvin huomioon, sanoo Jenny.

Tulevista työtehtävistä ja Jennyn toiveista keskusteltiin yhdessä hyvissä ajoin ennen töihin paluuta, mikä on antanut aikaa valmistautua töihin paluuseen. Stalatubella huolehdittiin, että alussa asetettiin realistiset tavoitteet, jotta sopeutuminen uuteen rooliin sujuisi jouhevammin. Jenny koki olevansa tervetullut takaisin toimistolle ja saanut riittävästi tukea sekä työkavereilta että esihenkilöltä.

Olen sitä mieltä, että Stalatubella suhtaudutaan ihanan järkevällä tavalla siihen faktaan, että perheen ja työn yhteensovittamisessa työntekijää kannattaa tukea. Mielestäni tämä tekee Stalatubesta erinomaisen työnantajan ja lisää sitoutumista, Jenny kommentoi.

Joustavuus ja uudet työskentelymallit ovat avainasemassa työntekijöiden hyvinvoinnin tukemisessa. Avoin keskustelu siitä, mitä molemmat osapuolet odottavat auttaa löytämään ratkaisuja, jotka palvelevat sekä työnantajaa että työntekijää. Näin työntekijä voi tarjota parasta työpanostaan. Työssä jaksaa ja viihtyy paremmin, kun eri elämäntilanteet on otettu huomioon. Stalatube tarjoaa myös paljon muita henkilöstöetuja, jotka ovat olleet erittäin pidettyjä henkilöstön keskuudessa.