Tuotevalikoimamme kattaa yli 600 tuotetta, mutta tuotteiden räätälöinti asiakastarpeisiin on toimintamme ydin. Haluamme ylittää asiakkaamme odotukset kerta toisensa jälkeen. 

LUKEMATTOMAT VARIAATIOMAHDOLLISUUDET 

Tuotteet voidaan räätälöidä lähes täysin asiakkaan toiveiden mukaan: voit valita tuotteellesi toiveiden mukaisen materiaalipaksuuden, pituuden, lujuuden ja erilaiset käsittelyt, kuten laserleikatut muodot, rei’itykset ja pinnanlaadun. Stalatuben rakenneputkien perusominaisuuksiin kuuluu se, että ne kestävät hyvin muovausta lujuuden kärsimättä.

Räätälöintipalvelumme avulla optimoimme myös rakenneputkien, I-palkkien ja profiilien ulkomitat 1 millimetrin tarkkuudella. Teemme myös mittatilauksesta älykkäitä komponentteja sekä räätälöityä tuotteiden esivalmistusta.

Räätälöidyt ja optimoidut tuotteet eliminoivat toimituksen jälkeistä muutostarvetta paikan päällä ja pienentävät samalla materiaalihukkaa sekä parantavat materiaali-, kuljetus- ja kokoonpanokustannusten kustannustehokkuutta. Kun tuotteet valmistetaan juuri tarpeidesi mukaan, voimme samalla vähentää hiilidioksidipäästöjä ja tuotteiden ympäristökuormaa.

Ota meihin yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa valmistusprosessiasi, jotta saat kaiken irti räätälöintipalvelustamme. 

Tutustu myös pintakäsittelypalveluumme sekä tekniseen konsultointipalveluumme.

Ota yhteyttä

Jori Määttänen

MyyntijohtajaKuljetusvälineteollisuus, Teräsputket ja profiilitStalatube Oy (Finland)