Teknisestä neuvontapalvelustamme saat yksittäisiä vastauksia projektisi teknisten, laadullisten tai lainsäädännöllisten vaatimusten täyttämiseksi. Voit myös antaa nimetyn teknisen asiantuntijan hoitaa koko projektisi. Projektinhallinta ja tekninen konsultointi voivat sisältää myös apua paikan päällä.

Tekninen konsultointi

Joskus ruostumattomasta teräksestä valmistetun tuotteen valinta on yhtä helppoa kuin vakiokokoisen ferriittisen putken poiminta – silloin ei tarvitse nähdä erityistä vaivaa teräslaadun ja hitsausmenetelmien valinnassa, pakkaamisessa tai monimutkaisen projektidokumentoinnin parissa. Kun ratkaisu on selkeä ja yksinkertainen, vakiotuotteen valinta maailman laajimmasta neliö- ja suorakaiteen muotoisten rakenneputkien valikoimasta riittää.

Usein projektit ovat kuitenkin monimutkaisia tai niihin ei löydy valmista sapluunaa, ja silloinkin lupaamme löytää sinulle ratkaisun. Tekninen neuvonta on lisäarvopalvelu, joka on rakennettu ratkaisemaan ongelmasi – jopa haastavimmissa kohteissa. Ruostumattomaan teräkseen liittyvä osaamisemme ja taitomme ovat seurausta vuosikymmenten kokemuksesta yhdistettynä jatkuvaan tavoitteeseen oppia ja kehittää itseämme niin asiantuntijoina kuin alan johtavana yrityksenä.

Teknisestä neuvontapalvelustamme saat yksittäisiä vastauksia projektisi teknisten, laadullisten tai lainsäädännöllisten vaatimusten täyttämiseksi. Voit myös antaa nimetyn teknisen asiantuntijan hoitaa koko projektisi. Projektinhallinta ja tekninen konsultointi voivat sisältää myös apua paikan päällä työmaallasi.

Haluatko lisätietoa testiraporteista, sertifikaateista ja lausunnoista? Tutustu testaus- ja sertifiointipalveluumme.

Ota yhteyttä

Lari Brask

Teknologia- ja tuotekehitysjohtajaStalatube Oy (Finland)

Technical support, Welding & materials