MAAILMAN PARHAAT LUJAT RUOSTUMATTOMAT TERÄSRAKENTEET

Olemme maailman johtava ruostumattomien ratkaisujen kehittäjä. Erikoisalaamme ovat erityislujat ja suuret neliö- ja suorakaiteen muotoiset ruostumattomat teräsputket ja niistä valmistettujen rakenteiden optimointi vaativiin olosuhteisiin, erilaisten teollisuudenalojen tarpeisiin. Ruostumattomien putkipalkkien lisäksi valmistamme ruostumattomasta teräksestä I-palkkeja, U-ja L-profiileja, lattoja, levyjä ja komponentteja.

Erityislujat ruostumattomat teräsputket

Erityisluja ruostumaton teräsputki säästää kustannuksia ja tarjoaa lujuutta ja turvallisuutta, jota perinteisemmät materiaalivalinnat eivät tarjoa.

 

Lue lisää

Austeniittiset teräsputket

Austeniittinen ruostumaton teräs tarjoaa erinomaisen muovattavuuden ja hitsattavuuden.

 

Lue lisää

Ferriittiset teräsputket

Ferriittinen ruostumaton teräs tarjoaa kustannustehokkaamman, korroosionkestävämmän vaihtoehdon galvanoidulle teräkselle.

Lue lisää

Ruostumattomat duplex ja Lean Duplex teräsputket

Duplex ja Lean Duplex vastaavat vaativimpiin tarpeisiin tarjoamalla erinomaisen yhdistelmän suurta lujuutta, korroosionkestävyyttä ja alhaisempia elinkaarikustannuksia

 

Lue lisää

Ruostumattomat I-palkit ja profiilit

Austeniittisista, duplex- ja Lean Duplex -teräslajeista valmistetut ruostumattomat teräsprofiilit ja -palkit on tehty haastaviin olosuhteisiin. Valmistamme I-palkkeja, U- ja L-profiileja.

 

Lue lisää

Ruostumattomat teräslevyt ja -latat

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu levy ja lattatanko on korroosionkestävä tuote, joka soveltuu rakennus- ja koneenrakennusteollisuuteen sekä liikennevälineteollisuuteen.

 

Lue lisää