Kaikilla Stalatuben työntekijöillä on yhtäläiset mahdollisuudet kasvaa ammattilaisina. Meillä kaikilla on mahdollisuus olla osaltamme vaikuttamassa parhaaseen mahdolliseen yrityskulttuuriin.

 We are the strength!

ihmiset ja ura

Urapolut ja oppimismahdollisuudet

Stalatubella on mittava historia ja vahva yrityskulttuuri, jonka keskiössä ovat ihmiset, me stalatubelaiset. Emme olisi puoliksikaan niin menestynyt ja vahva yritys ilman taitavia, innostuneita ja huumorintajuisia työntekijöitämme. Kaikilla Stalatuben työntekijöillä on yhtäläinen mahdollisuus ammatilliseen kasvamiseen, ja kaikki me voimme osaltamme vaikuttaa yrityksen ja sen kulttuurin muokkaamiseen entistäkin paremmaksi. We are the strength – me olemme Stalatuben vahvuus ja voima- tutustu meihin ja yhdistä voimasi kanssamme!

Tarjoamme uramahdollisuuksia monien erilaisten ja vaihtelevien työnkuvien parissa: hitsausoperaattoreista tuotekehitysinsinööreihin, myynnistä taloushallintoon. Selaa sivua alaspäin ja lue lisää kulttuuristamme ja arvoistamme, ihmisistämme ja avoinna olevista työpaikoistamme. Mikäli meillä ei juuri nyt sattuisi olemaan osaamistasi vastaavaa työtä tarjolla, kannattaa kuitenkin lähettää meille avoin hakemus tulevaa silmallä pitäen.

 

Hyvinvointi

Stalatubella ihmiset ovat aina etusijalla. Uudistimme toimistomme ja panostimme erityisesti ergonomiaan ja tasokkaisiin työvälineisiin. Laajat työterveyspalvelut ja hyvinvointipalvelut tarjoavat henkilöstöllemme terveydellistä turvaa, myös ennaltaehkäisevästi. Lisäksi rohkaisemme henkilöstöämme terveelliseen ja monipuoliseen elämään järjestämällä säännöllisesti erilaisia aktiviteetteja sekä tutustumalla yhdessä uusiin urheilulajeihin. Lisäksi tarjoamme henkilöstölle vapaa-ajan urheilu- ja kulttuurietuja.

Ihmiset ja työkulttuuri

Uskomme vapauden ja vastuun tasapainoon. Stalatubessa työajat ovat joustavia ja etätyöhön kannustetaan aina kun mahdollista. Monimuotoisuus ja perheet ovat tärkeitä työkulttuurissamme, ja teemme kaikkemme auttaaksemme yhdistämään työn ja perhe-elämän. On tärkeää juhlia henkilöstöämme ja osoittaa aktiivisesti arvostusta heidän työlleen. Annamme lahjoja juhlapäivinä kuten jouluna ja juhannuksena, palkitsemme ansiovuosiaan viettävät ylimääräisillä lomapäivillä sekä valitsemme vuosittain vuoden työntekijät, jotka palkitaan tittelistään ruhtinaallisesti!

 

Paikallinen ja kansainvälinen

Päätoimipaikassamme Lahdessa olemme vahvasti paikallinen yritys, mutta meillä on myös kansainvälinen lähestymistapa. Meillä on toimipaikat kuudessa maassa, tuotteitamme viedään kaikkiin maanosiin ja olemme vuosittain läsnä lukuisilla messuilla ympäri maailmaa – stalatubelaisilla on siis lukuisia mahdollisuuksia kansainvälisiin kontakteihin ja matkustamiseen maailmalla. Suomalaisuus on kuitenkin meille elinehto. Se on ajattelu- ja toimintatapamme ydin, ja olemmekin erityisen ylpeitä suomalaisesta rehellisyydestä, luotettavuudesta ja laadusta, joita teemme tunnetuksi maailmalla.

 

Tapahtumat ja aktiviteetit

Iloinen ja viihtyisä työilmapiiri on meille tärkeä, ja yksi isoimmista vahvuuksistamme on se, että meillä on hyvä ja kannustava yhteishenki. On tärkeää nauraa, pitää hauskaa ja inspiroitua yhdessä. Järjestämmekin ympäri vuoden henkilökunnallemme useita pienempiä ja isompia tapahtumia.

AVOINNA OLEVAT TEHTÄVÄT

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Etsitkö uusia haasteita? Jos et löytänyt sinulle sopivaa avointa paikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Pidämme sen tallessa ja otamme sinuun yhteyttä, jos jotain sopivaa avautuu!Lähetä avoin hakemuksesi ja...