Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rakenneputket ovat paras valinta elintarviketeollisuuteen ja maatalouteen korkean hygieniatason, kestävyyden ja helposti puhdistettavien pintojen ansiosta.

elintarviketeollisuus

Viinitilat, panimot, leipomot, elintarvikkeiden tuotantolaitokset ja ammattikeittiöt käyttävät austeniittisia sekä Duplex- ja Lean Duplex -putkiamme ja -palkkejamme rakenneosina tuotantolinjoissa, koneiden rungoissa, suojatukirakenteissa ja ristikkorakenteissa. Ne täyttävät hygienian, korroosionkestävyyden ja kestävyyden vaatimukset, ovat helposti puhdistettavia ja desinfioitavia sekä mahdollistavat hiiliterästä kevyemmät rakenteet.
 

Lisää etuja ja helpotusta elintarviketeollisuuden ja maatalouden ratkaisujen toteuttamiseen saat kattavasta palveluvalikoimastamme. Palveluihimme kuuluvat mm. kattava räätälöinti, mittatarkat putket, pituuteen leikkaus ja optimoidut ulko- ja sisämitat. Näiden avulla vähennät materiaalijätettä ja kuljetuskustannuksia ja teet ratkaisuistasi ekologisempia. Palvelujamme hyödyntämällä nopeutat myös tuotteidesi kokoonpanoaikaa – samoin kuin asennusvalmiilla komponenttisarjoillamme.

Lue lisää palveluistamme »

Ota yhteyttä

Markus Pirkkalainen

MyyntijohtajaEnergiateollisuus, Teräsputket ja profiilitStalatube Oy (Finland)