Energia-alan riskialttiiden tilojen korkea laatu, korroosionkestävyys ja vähäinen huoltotarve ovat Stalatuben huippuluokan ruostumattoman teräksen ratkaisujen tärkeimmät edut.

Energiateollisuus

Stalatube on valmistanut ruostumattomasta teräksestä valmistettuja rakennetuotteita yli 45 vuoden ajan. Toimintavuosiemme aikana meistä on tullut johtava ruostumattoman teräksen ratkaisujen toimittaja, ja putkiprofiilimme ja profiilimme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ​​ja täydellisestä jäljitettävyydestään.

Ydinvoimalaitokset, ydinjätteen loppusijoitusjärjestelmät ja käytöstäpoistojärjestelmät ympäri maailmaa käyttävät tuotteitamme tukirakenteissa ja koneen rungoissa. Öljy- ja kaasulautoilla, jotka toimivat avomerellä erittäin syövyttävissä ympäristöissä ja usein kaukana rannikosta, korroosionkestävyys ja vähäiset huoltotarvet ovat välttämättömiä. Nämä saavutetaan Duplex-ruostumattomilla teräksillä. NORSOK M-650 -hyväksytyt Duplex-tuotteemme täyttävät alan standardit ja edistävät alustan käyttöikää vuosikymmeniä.

Ihanteellinen ydinvoimateollisuudessa

Ydinteollisuus vaatii korkeita standardeja vaativissa olosuhteissa käytettäviltä tuotteilta. Stalatube vastaa tähän tarpeeseen olemalla luotettava toimittaja ja kumppani monimutkaisimpienkin projektien hoidossa. Projektinjohtamismallimme on kehitetty erityisesti asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi. Tarjoamme maailmanluokan asiantuntemusta huoltovapaista, korroosionkestävistä ruostumattomista teräksistä yhdistettynä ydinalan vaatimusten, mukaan lukien NQA-1, perusteelliseen ymmärtämiseen ja kaikkiin tarvittaviin laatusuunnitelmiin ja ohjelmiin.

Kustannustehokkain rakenneratkaisu offshore-rakentamiseen

Stalatube on toimittanut tuotteita offshore/onshore-kohteisiin kolmen vuosikymmenen ajan. Tuotevalikoimamme sisältää maailman suurimman mittavalikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistettuja putkiprofiileja ja profiileja. Vakiokokoisten varastotavaroiden lisäksi valmistamme tuotteita asiakkaan toiveiden mukaan – täysin mittatilaustyönä tehtyjä mittoja ja pituuksia, laserleikkausta ja rei’itystä, komponentteja ja valmiita koottavia sarjapaketteja. Rakenneratkaisuillamme saat huomattavia säästöjä: materiaalinkäytössä, ylläpitokustannuksissa sekä kuljetus- ja perusrakennesäästöissä.

Turvallisuus ja laatu – enemmän kuin tuotteen valmistus 

Asiakasprojekteissa Stalatube huolehtii prosessista ja toimittaa tuotteet tarvittaessa paikan päälle kasattavaksi. Tiiviin yhteistyön ansiosta tuotteet räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan korkeimman laadun takaamiseksi. Mitä tahansa ruostumattoman teräksen materiaaleja, käsittelyä tai hitsausta koskevia kysymyksiä tahansa, olemme aina valmiita auttamaan.

Tarjoamme teknistä konsultointia, dokumentointia, testausta ja sertifiointia, mukaan lukien NDT (rikkomaton testaus) ja DT (destruktiivinen testaus).

Liitetiedostot

Energy industry brochure

Brochure

Lataa

Hollow sections, I-beams and profiles, metric

Brochure

Lue Lataa

I-beams & profiles – imperial

Brochure

Lataa

Hollow sections – imperial

Brochure

Lataa

Ask us more

Markus Pirkkalainen

MyyntijohtajaEnergiateollisuus, Teräsputket ja profiilitStalatube Oy (Finland)