Kemiallinen ja petrokemiallinen teollisuus joutuvat toimimaan erittäin korrosoivissa ympäristöissä ja korkeissa lämpötiloissa. Ruostumaton teräs ja siitä valmistetut rakenneputket ja palkit tarjoavat luotettavuutta ja turvallisuutta kemianteollisuuden tukirakenteisiin ja kantaviin rakenteisiin. Ne tarjoavat erinomaisen korroosion- ja lämmönkestävyyden sekä optimaaliset mekaaniset ominaisuudet erityisesti lujuuden, työstökarkenemisen ja jännityskorroosion osalta.

kemianteollisuus

Suuri lujuus johtaa pienempään painoon, mikä puolestaan johtaa potentiaaliseen painonsäästöön. Tämä yhdessä austeniittisten ja Duplex-terästen pitkän käyttöiän ja huoltovapauden kanssa johtaa pienempiin materiaali-, kuljetus- ja ylläpitokustannuksiin ja kaiken kaikkiaan alhaisiin mahdollisiin elinkaarikustannuksiin. 100 % kierrätettävä ruostumaton teräs on myös ekologisesti järkevä valinta, koska pitkän käyttöikänsä jälkeen ne ovat edelleen täysin kierrätettäviä.

Räätälöimällä rakenneputket ja profiilit täsmälleen asiakkaiden vaatimusten mukaan voimme minimoida niiden aiheuttaman ympäristökuormituksen ja vähentää hiilidioksidipäästöjä. Räätälöidyt ruostumattomat tuotteemme vähentävät materiaalihukkaa ja kuljetuskustannuksia, lyhentävät asennusaikaa ja takaavat täydellisen istuvuuden. Tekniset konsultointi-, testaus- ja sertifiointi- sekä logistiikkapalvelut, kuten ajoitetut toimitukset, kuuluvat muihin palveluihimme.

Lue lisää palveluistamme »

Ota yhteyttä

Markus Pirkkalainen

MyyntijohtajaEnergiateollisuus, Teräsputket ja profiilitStalatube Oy (Finland)