Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen rakenneputken lisääntyvä käyttö kantavissa rakenteissa on luonut kysynnän erityislujille ruostumattomille teräksille. Duplex ja Lean Duplex ovat ratkaisu kaikkein vaativimpiinkin tarpeisiin. Ne tarjoavat erinomaisen yhdistelmän korkeaa lujuutta, korroosionkestävyyttä ja alempia elinkaarikustannuksia. Kun painolla on väliä tai ympäristö asettaa haasteen, kevyet, erittäin kestävät ja huoltovapaat Duplex- ja Lean Duplex -rakenneputket ovat ihanteellinen ratkaisu.

Ruostumattomat Duplex ja Lean Duplex rakenneputket

On kyse sitten kevyistä bussirungoista tai kaukana merellä erittäin hankalissa ja helposti korrosoituvissa olosuhteissa sijaitsevista offshore-energiaa tuottavista laitoksista, Duplex ja Lean Duplex tarjoavat huoltovapauden, alhaisemmat kuljetus- ja kokoonpanokustannukset sekä pienemmän ympäristön kuormituksen. Duplex ja Lean Duplex-materiaalien parannettu jännityskorroosionkestävyys ja alhaisen nikkelipitoisuuden mahdollistama vakaa hintataso ovat myös ominaisuuksia, joista hyötyvät eri teollisuudenalat – mukaan lukien prosessiteollisuus ja rakennusteollisuus.

Duplex ja Lean Duplex materiaalien edut:

  • Suuri lujuus mahdollistaa kevyemmän rakenteen
  • Erinomainen korroosionkestävyys
  • Parannettu jännityskorroosionkestävyys
  • Vakaa hintataso vuodesta toiseen matalan nikkelipitoisuuden ansiosta  (1-2 %)

STALA 630D

Stalatuben huippulujuusluokka STALA630D tarjoaa äärimmäisen lujuuden lisäksi erinomaiset venymäominaisuudet

  • Min. myötöraja 630D MPa (91 ksi)
  • Min. vetolujuus 750 MPa (108 ksi)
  • Min. venymä 20 %
  • Vakiopituus 6 m
  • Erilaisia ​​räätälöintiratkaisuja saatavilla 

Pyynnöstä voimme tarjota myös muita duplex-materiaaleja, ota yhteyttä myyntiimme saadaksesi lisätietoja.

Stalatube oli yksi ensimmäisistä yrityksistä markkinoilla, joka aloitti ruostumattomien duplex- ja Lean Duplex -rakenneputkien valmistamisen. Meillä on niistä yli vuosikymmenen asiantuntemus, ja ydinvahvuutemme on räätälöidä niistä toimivia ratkaisuja asiakkaillemme. Räätälöintivaihtoehtoihin kuuluvat mittatilaustyönä tehdyt mitat, leikkaus pituuteen, laserleikkaus, pintakäsittely, erikoislaatuiset Duplex- ja Lean Duplex -teräslaadut sekä valmiit kokoamispaketit.

Lue lisää palveluistamme »

Esitteet (EN)

Hollow sections, I-beams and profiles, metric

Lue Lataa

Hollow sections product, imperial

Lue Lataa

Ota yhteyttä

Markus Pirkkalainen

MyyntijohtajaEnergiateollisuus, Teräsputket ja profiilitStalatube Oy (Finland)