kestäviä ratkaisuja vaativiin prosessiteollisuuden ympäristöihin 

Ruostumaton teräs on täydellinen valinta vaativaan prosessiteollisuuteen. Elintarvike-, vedenkäsittely-, paperi-, energia- ja kemianteollisuus ovat kaikki teollisuudenaloja, joissa rakenteiden on kestettävä erittäin vaativia ympäristöjä ja olosuhteita, ja siksi ratkaisujen on oltava kestäviä, turvallisia ja hygieenisiä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla rakenneputkilla, profiileilla ja komponenteilla on pitkä elinkaari ja vähän tai ei lainkaan huoltotarvetta.  Valitsemalla ruostumattomat rakenneputkemme pidät kustannukset jatkuvasti alhaisina. 

Elintarviketeollisuus

Ruostumaton teräs on paras valinta elintarvike- ja juomateollisuudelle ja maataloussovelluksille korkean hygieniatason, kestävyyden ja helposti puhdistettavien pintojensa ansiosta.

Lue lisää

Vedenkäsittely

Ruostumaton teräs on ekologinen, hygieeninen ja korroosionkestävä materiaali, joka tarjoaa monia etuja vedenkäsittelyyn ja veden kierrätykseen.

Lue lisää

Massa- ja paperiteollisuus

Ruostumaton teräs on ekologinen, vahva ja korroosionkestävä materiaali, joka tarjoaa monia etuja rakennusmateriaalina massa- ja paperiteollisuuden laitoksissa tarvittavien raskaiden koneiden ja vaativien prosessien rakennusmateriaalina.

Lue lisää

Kemianteollisuus

Erittäin syövyttävissä ympäristöissä ja korkeissa lämpötiloissa työskentelevälle kemian- ja petrokemianteollisuudelle ruostumattomasta teräksestä valmistetut putkiprofiilit ja -profiilit tarjoavat luotettavuutta ja turvallisuutta tuki- ja kantavina rakenteina.

Lue lisää