Tuotteidemme laadun ja luotettavuuden varmistaminen on meille erityisen tärkeää. Niinpä saatavilla on laaja joukko testaus- ja sertifiointipalveluja, joiden avulla voit varmistua, että tuotteet sopivat tarpeisiinne sekä turvallisuuden kannalta kriittisiin käyttökohteisiin.

Testaus ja sertifiointi

Dokumentoimme jokaisen tuotantoprosessin vaiheen varmistaaksemme huippuluokan laadun ja tuoteturvallisuuden, ja toimitamme pyynnöstä tuotteiden testiraportit, ainestodistukset ja sertifikaatit koko valmistusprosessin ajalta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja rakenneputkiamme ja profiilejamme käytetään usein vaativissa olosuhteissa: tuki- tai kantavina rakenteina korrosoituvissa ympäristöissä, julkisissa kulkuneuvoissa, palonkestävyyttä vaativissa rakennuksissa tai prosessiteollisuuden tiloissa, joissa vaaditaan korkeaa hygieniaa ja kestävyyttä.

Testaamalla ja sertifioimalla tarjoamme todistettua ja dokumentoitua laatua, otamme huomioon turvallisuusvaatimuksesi ja tarjoamme täydellisen ja tarkan jäljitettävyyden jokaiselle tuotteelle.

Teppo Lassila

EQHS-päällikkö IWE & IWI-CStalatube Oy (Finland)

Technical support