Ruostumaton teräs on ekologinen, hygieeninen ja korroosionkestävä materiaali, joka tarjoaa useita etuja vedenkäsittely- ja kierrätysteollisuudelle. Puhtaan veden kasvava tarve maailmanlaajuisesti on johtanut lisääntyneisiin vesiensuojeluvaatimuksiin ja tiukentuneseen lainsäädäntöön. 

veden ja jätevesien käsittely

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rakenteet täyttävät helposti teollisuuden standardit ja takaavat niille pitkän ja huoltovapaan käyttöiän. Valitsemalla ruostumattomat teräsputket ja -palkit vedenkäsittelylaitosten kantaviin rakenteisiin pidennät rakenteiden käyttöikää ja vähennät niiden ylläpitotarpeita ja kustannuksia.

Ruostumattomat teräslaadut, kuten EN 1.4162 (LDX 2101), ovat erinomaisen suorituskykyisiä silloin, kun tarvitaan suurta lujuutta, kestävyyttä, hyvää korroosionkestävyyttä ja vähäistä huoltotarvetta. Ruostumattoman teräksen käyttö kantavissa rakenteissa on myös ekologisesti kestävää, koska materiaalilla on pitkä käyttöikä ja se on täysin kierrätettävää. Kun esteettisellä ulkonäöllä on merkitystä – kuten kaupunkien patojen tulvaporteissa – ruostumaton teräs on visuaaliset vaatimukset täyttävä vaihtoehto.

Ota yhteyttä

Markus Pirkkalainen

MyyntijohtajaEnergiateollisuus, Teräsputket ja profiilitStalatube Oy (Finland)