Ruostumaton teräs on ekologinen, vahva ja korroosiota kestävä materiaali, joka tarjoaa monia etuja massa- ja paperiteollisuuden raskaan koneiston ja vaativien tuotantolinjastojen rakennusmateriaalina.

massa- ja paperiteollisuus

Ilmastonmuutos kasvattaa tarvetta korvata muovipakkaukset ja epäympäristöystävälliset rakennusmateriaalit kestävämmillä vaihtoehdoilla. Valokeilaan on noussut uusiutuva luonnonvara, jota pohjoiset metsämme ovat täynnä: puu. Perinteisten sellu- ja paperituotteiden lisäksi teollisuudenalalla kehitetään jatkuvasti uusia ja innovatiivisia kartonkipakkauksia ja muita selluloosapohjaisia ​​tuotteita. Ruostumaton teräs on ekologinen, vahva ja korroosiota kestävä materiaali, joka tarjoaa monia etuja massa- ja paperiteollisuuden raskaan koneiston ja vaativien tuotantolinjastojen rakennusmateriaalina.

Massa- ja paperiteollisuus käyttää prosesseissaan suuria määriä vettä ja muita nesteitä – joten korkea korroosionkestävyys on keskeinen piirre niiden koneissa ja tuotantorakenteissa. Tuotantoprosessissa käsiteltävät painavat materiaalit asettavat omat standardinsa – tuotannon rakenteissa käytettävien materiaalien on oltava erityisen vahvoja ja kestäviä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen rakenneputkien, profiilien ja komponenttien käyttö sellu- ja paperikoneissa ja tuotantolinjoissa on valinta, joka pidentää rakenteiden käyttöikää ja vähentää niiden ylläpitotarpeita ja kustannuksia.

Ruostumattomat teräslaadut, kuten en 1.4162 (LDX 2101), ovat erinomaisen suorituskykyisiä silloin, kun tarvitaan suurta lujuutta, kestävyyttä, hyvää korroosionkestävyyttä ja vähäistä huoltotarvetta. Ruostumattoman teräksen käyttö teollisuusrakenteissa on myös ekologisesti kestävää, koska materiaalilla on pitkä käyttöikä ja se on täysin kierrätettävää.

 

Ota yhteyttä

Markus Pirkkalainen

MyyntijohtajaEnergiateollisuus, Teräsputket ja profiilitStalatube Oy (Finland)