Lyömätön hygienia ja pitkä käyttöikä

ELINTARVIKETEOLLISUUS


Viinitilat, panimot, leipomot, elintarvikkeiden tuotantolaitokset ja ammattikeittiöt käyttävät austeniittisia sekä Duplex- ja Lean Duplex -putkiamme ja -palkkejamme rakenneosina tuotantolinjoissa, koneiden rungoissa, suojatukirakenteissa ja ristikkorakenteissa. Ne täyttävät hygienian, korroosionkestävyyden ja kestävyyden vaatimukset, ovat helposti puhdistettavia ja desinfioitavia sekä mahdollistavat hiiliterästä kevyemmät rakenteet.

Lisää etuja ja helpotusta elintarviketeollisuuden ja maatalouden ratkaisujen toteuttamiseen saat kattavasta palveluvalikoimastamme. Palveluihimme kuuluvat mm. kattava räätälöinti, mittatarkat putket, pituuteen leikkaus ja optimoidut ulko- ja sisämitat. Näiden avulla vähennät materiaalijätettä ja kuljetuskustannuksia ja teet ratkaisuistasi ekologisempia. Palvelujamme hyödyntämällä nopeutat myös tuotteidesi kokoonpanoaikaa - samoin kuin asennusvalmiilla komponenttisarjoillamme. Lue lisää lisäpalveluistamme.

TUOTTEIDEMME EDUT ELINTARVIKETEOLLISUUDELLE

  • Hygieenisyys

  • Sileä ja helposti puhdistettava pinta

  • Korroosionkestävä ja kestävä materiaali

  • Pitkä elinkaari, huoltovapaa

  • 100% kierrätettävä, vähäinen ympäristövaikutus

  • Erilaiset palvelut vaihtoehtona kustannusten alentamiseksi, kokoonpanon nopeuttamiseksi ja materiaalihävikin vähentämiseksi

Haluatko lisätietoja elintarviketeollisuuden ratkaisuistamme?

KYSY MEILTÄ!
Markus Pirkkalainen

Markus Pirkkalainen

Myyntijohtaja Energy Industry, Hollow sections & profiles

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Tehostettu logistiikka

Austeniittinen 304 teräs

Räätälöinti

Lue lisää aiheesta

Ota meihin yhteyttä!