Etusivu Referenssit Mittatarkat teräsputkipalkit toivat nopeutta valmisparvekkeiden rakentamiseen – CM-Rakentajat Oy

Mittatarkat teräsputkipalkit toivat nopeutta valmisparvekkeiden rakentamiseen – CM-Rakentajat Oy

Lahden Asemantaustan talot saivat lisää asumismukavuutta CM-valmisparvekkeilla. Stalatuben ja Hiomapoikien käsittelemät ruostumattomat teräsputkipalkit ovat tärkeä osa laadukasta ja kestävää ratkaisua.

Tehtävä oli selkeä: CM-Rakentajat toimittaa reilut 100 CM-valmisparveketta YIT:n rakentamiin kerrostaloihin Asemantaustan kaupunginosassa Lahdessa. Nämä valmisparvekkeet ovat haluttuja, sillä ne ovat kestäviä ja tekevät parvekerakentamisesta nopeaa. Parvekkeet kootaan tehtaalla valmiiksi kaiteineen ja pinnoitteineen ja varustetaan tarvittaessa puulattiaritilöillä. Lopuksi ne toimitetaan kohteeseen asennusvalmiina paketteina.

Tuotannossa CM-Rakentajat päätti luottaa Stalatubeen ja Hiomapoikiin saadakseen ruostumatonta teräsputkipalkkia CM-valmisparvekkeisiinsa. Hiomapojat toimi CM-Rakentajien alihankkijana.

Hiomapojat otti yhteyttä Stalatubeen, jonka se tuntee joustavana ja taitavana räätälöityjen teräsputkien valmistajana. Stalatube leikkasi ruostumattomat teräsputkipalkit määrämittaan ja rei’itti ne toiveiden mukaan. Tilaukseen kuului kaksi putkikokoa ja useita eri pituuksia välillä 570mm-2615mm. Tämän jälkeen Hiomapojat hoiti viimeistelyn ja parvekkeiden kokoonpanon.

Saimme Stalatubelta juuri sellaisia mittatarkkoja tuotteita kuin olimme tilanneet, ja aikataulut pitivät. Olen erittäin tyytyväinen.

–Saimme Stalatubelta juuri sellaisia mittatarkkoja tuotteita kuin olimme tilanneet, ja aikataulut pitivät. Olen erittäin tyytyväinen, toimitusjohtaja Mika Hyytiäinen Hiomapojista kertoo. Vuosien syvä yhteistyö on osoittanut, että Stalatuben tuotteet vastaavat vaatimuksia ja yhteistyö sujuu hyvissä tunnelmissa.

Myös toimitusjohtaja Markku Katajisto CM-Rakentajista kehuu yhteistyötä, jossa yhdistyvät Stalatuben ja Hiomapoikien vahvuudet. Ruostumattomien teräsputkipalkkien mittatarkkuus takasi, että rakentaminen Lahden Asemantaustan työmaalla sujui viiveettä. Materiaalin lujuuskin saa kiitosta.

–Ruostumaton teräs on lujaa ja kustannustehokasta materiaalia, joka sopii parvekerakentamiseen todella hyvin. Ruostumattomuus myös pidentää parvekkeen elinkaarta, Katajisto sanoo ja lisää, että se on viisasta resurssien käyttöä ilmastonmuutoksen aikoina.

Myyntipäällikkö Jukka Matilainen Stalatubelta kokee, että yritys onnistui työssään.

–Olen tyytyväinen, että pystyimme vastaamaan Hiomapoikien ja CM-Rakentajien tarpeisiin nopeasti ja ratkaisukeskeisesti.

Kysy lisää

Jukka Matilainen

VientipäällikköEnergiateollisuus, Teräsputket ja profiilitStalatube Oy (Finland)