Etusivu Uutiset Perusvalikoimassa nyt entistä suurempi valikoima suuria austeniittisia putkia – entistä pienemmillä tilausmäärillä

Perusvalikoimassa nyt entistä suurempi valikoima suuria austeniittisia putkia – entistä pienemmillä tilausmäärillä

Olemme tehneet merkittäviä parannuksia suurikokoisten austeniittisten teräsputkien saatavuuteen. Asiakkaiden toiveesta olemme pienentäneet vähimmäistilausmääriä ja lisänneet varastotuotteiden valikoimaa.

Muutoksen myötä austeniittisten neliö- ja suorakaiteen muotoisten rakenneputkien saatavuus koossa 150x150x5 mm ja 160x80x5 mm on parantunut huomattavasti. Monien suurten mittojen vähimmäistilausmäärä on aiemmin ollut koko teräskelan pituus, 100-200 metriä.

Nyt olemme laittaneet asiakkaan aidosti keskiöön ja toimitamme määrät asiakasprojektin tarpeiden mukaan – jopa yksi kappale kerrallaan. Sen lisäksi, että tarjoamme enemmän joustavuutta tilausmäärissä, olemme parantaneet näiden tuotteiden varastosaatavuutta.

Meillä on nyt maailman paras saatavuus suurissa ruostumattomissa teräsputkissa sekä tonnimäärän että tuotekoodien lukumäärän suhteen.

”Tämä on merkittävä muutos. Meillä on nyt maailman suurin saatavuus suurissa ruostumattomissa teräsputkissa sekä tonnimäärän että tuotekoodien lukumäärän suhteen. Lisääntynyt joustavuus syntyi suoraan asiakkaidemme tarpeiden kuuntelusta, ja mielestämme tämä voi tuottaa valtavasti lisäarvoa monille”, sanoo myyntijohtaja Markus Pirkkalainen.

Stalatuben suuria austeniittisia neliö- ja suorakaideputkia  on saatavana ruostumattomissa teräsluokissa EN 1.4301, EN 1.4307, EN 1.4404 ja EN 1.4571. Muutokset koskevat metrimitoitettuja neliöputkia koosta 150×150 mm alkaen ja suorakaideputkia koosta 160×80 mm alkaen, paksuus alkaen 5 mm. Katso lisätietoja austeniittisista rakenneputkistamme täältä. Teknisen tuoteluettelon (metrimitat) voit ladata itsellesi täältä.

Lisätietoja: