Etusivu Uutiset Go Pelicans Go!

Go Pelicans Go!

Yrityksemme on sponsoroinut lahtelaista SM-liigassa pelaavaa jääkiekkojoukkuetta jo useamman vuoden ajan. Tämäkään kausi ei tee poikkeusta, vaan olemme mukana osaltamme tukemassa lahtelaisten omia trooppisia lintuja kohti kauden playoff-pelejä.

Tämän kauden kummipelaajiamme ovat hyökkääjät #2 Lars Bryggman sekä #74 Jesse Kiiskinen.

Osana yhteistyötämme saimme pääkonttorillemme Lahteen vieraiksi kummipelaajamme tutustumaan tehtaan toimintaan sekä tuotteisiimme. Lisäksi työntekijöillämme oli mahdollisuus esittää pelaajille kysymyksiä –  ja toisin päin.

Henkilöstöömme voi törmätä myös paikallisella jäähallilla, sillä jaamme paikallisotteluihin lippuja stalatubelaisten käyttöön.

Olemme ylpeitä saadessamme osaltamme olla tukemassa Pelikaaneja!