Etusivu Uutiset Stalatube hitsasi historiansa ennätystuloksen

Stalatube hitsasi historiansa ennätystuloksen

Ruostumattomia teräsputkia, profiileja ja komponentteja valmistava lahtelainen Stalatube Oy teki historiansa parhaimman vuosituloksen.

Koko henkilöstö palkittiin ennätyssuurilla bonuksilla

Vuonna 2022 yritys teki ennätyksellisen suuren 126,5 miljoonan euron liikevaihdon, joka oli 42 % yli edellisen vuoden tason. Stalatube saavutti myös ennätyssuuren 21,3 miljoonan euron liikevoiton. Menestyksekkäästä toimintavuodesta yhtiö palkitsi koko henkilöstönsä jakamalla jokaiselle ennätyssuuren bonuksen, jossa henkilöstön vuosiansioista laskettu bonusprosentti oli sama kuin yrityksen nettotulosprosentti.

Viime vuosi oli meille ennätyksellinen. Haluan kiittää sitoutunutta ja ammattitaitoista henkilökuntaamme tästä menestyksekkäästä vuodesta. He ovat todella tehneet kovasti töitä tämän mahdollistamiseksi.

Toimitusjohtaja Sami Packalén

Vuonna 2022 Stalatuben myynnistä 94 % suuntautui vientiin, josta noin puolet USA:n markkinoille. Myös Kiinasta on kasvanut merkittävä vientimaa. Vaikka ennusteet eivät lupaa samaa menestystä tälle vuodelle, alkuvuosi on ylittänyt odotukset. Ukrainan sota sekä AKT:n lakko vaikuttavat negatiivisesti vientiyritysten tuloksentekokykyyn, mikä vaikeuttaa ennustettavuutta.

Strategiansa mukaisesti yhtiö keskittyy lujien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkiprofiilien valmistamiseen. Stalatube on myös ruostumattomasta teräksestä valmistettujen linja-autojen korirakenteiden ja komponenttien globaali markkinajohtaja.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Sami Packalén
Stalatube Oy
Puh. +358 (0) 50 554 6564
sami.packalen@stalatube.com