Etusivu Uutiset Työllistämme tänäkin kesänä nuoria tulevaisuuden tekijöitä

Työllistämme tänäkin kesänä nuoria tulevaisuuden tekijöitä

Summer employees from the left: Okko Packalén, Bea Kallio, Sara Ajakainen
Nuorissa on tulevaisuus. Siksi teemme aktiivisesti yhteistyötä ympäri vuoden eri oppilaitosten kanssa aina peruskouluista yliopistotasolle.

Työllistämme tänäkin kesänä eri ikäisiä nuoria organisaatiomme eri tiimeissä. Kesätöissä nuori pääsee laaja-alaisesti tutustumaan eri työtehtäviin sekä parhaimmassa tapauksessa saa uusia ideoita sekä lisää puhtia myös omaan opiskeluunsa.

Tänä kesänä meillä on kesätyöntekijöitä mm. markkinoinnissa, myyntipalvelussa, taloushallinnossa sekä tuotannossa. Työssäolojaksot ovat tarpeesta riippuen eripituisia, ja joissakin tapauksissa tarjoamme opiskelijalle mahdollisuuden jatkaa ns. osa-aikaisissa tehtävissä opiskelujen ohessa. Teemme mielellämme yhteistyötä myös lopputyöaiheen etsinnässä sekä sparraamme osaltamme opiskelijaa tarpeen mukaan.

Esittelemme kesätyöntekijöitämme tarkemmin LinkedIn-sivuillamme kesän ajan.