Etusivu Uutiset Stalatube X Hyneman -videosarjan kolmas osa julkaistu

Stalatube X Hyneman -videosarjan kolmas osa julkaistu

Esittelemme ylpeänä yrityksemme kaikkien aikojen suurimman videosarjan: Stalatube X Pekka feat. Jamie Hyneman, jonka kolmas osa on nyt julkaistu.

Sarjan kolmannessa ja viimeisessä jaksossa Jamie vierailee Pekan luona Stalatuben tehtaalla Lahdessa. Jamien vierailun ensisijaisena tavoitteena on suorittaa vertaileva testi lujan ruostumattoman teräksen ja hiiliteräsprofiilien vetolujuudesta. Toimenpide käsittää näytteiden venyttämisen, kunnes ne saavuttavat murtumispisteen, mikä mahdollistaa kunkin teräsputkityypin kestämän maksimivoiman mittaamisen.

Tämän prosessin tarkoituksena on paljastaa erot vetolujuudessa, myötörajassa, venymisessä ja sitkeydessä lujan ruostumattoman teräksen ja mustan teräksen välillä. Erityistä huomiota tarvitaan, kun uusi STALA800 nostaa vetotestin tulokset uusiin korkeuksiin. Tehdaspäivän lähestyessä loppuaan Jamie laittaa Pekan luottamuksen Stalatuben tuotteisiin koetukselle – viimeisessä kokeessa, joka saattaa tuoda Pekalle potkut.

Ensimmäinen tuotantokausi lähestyy loppuaan, mutta julkaisemme ensi viikolla toivottua lisämateriaalia. Kurkistamme kulissien taakse 3. marraskuuta julkaistavassa videossa.

Ja ei hätää, toista tuotantokautta suunnitellaan parhaillaan. Pekka ja Jamie tekevät taas uusia testejä ensi vuonna julkaistavissa jaksoissa.

Behind the scenes -jakso julkaistaan 3.11.2023.

Seuraa myös somessa!

Pysy kanavalla!

Kysy lisää!

Markus Pirkkalainen

MyyntijohtajaEnergiateollisuus, Teräsputket ja profiilitStalatube Oy (Finland)