Etusivu Uutiset Työterveyslaitos on myöntänyt Stalatubelle taso I -työturvallisuuden tasoluokituksen

Työterveyslaitos on myöntänyt Stalatubelle taso I -työturvallisuuden tasoluokituksen

Nolla työtapaturmaa vuonna 2023 edustaa maailman kärkeä.

Nolla tapaturmaa -foorumi on jälleen jakanut työturvallisuuden tasoluokitukset. Tämän vuoden hakukierroksella 108 työpaikkaa sai tunnustuksen, joista 48 työpaikalla oli nolla tapaturmaa. Yksi vuonna 2023 nolla tapaturmaa saavuttaneista jäsenyrityksistä on Stalatube Oy.

Tasoluokitusten laaja tavoittelu osoittaa, että työturvallisuutta ja sen kehittämistä arvostetaan. Nolla tapaturmaa -foorumi on kirkastanut arvoja, joihin nojautumalla verkostossa voidaan jatkuvasti parantaa työturvallisuutta.

Me Stalatubella haluamme siirtää painopisteemme ennaltaehkäiseviin indikaattoreihin. Tavoitteemme on olla aina askeleen edellä, jottei tapaturmia sattuisi. Ennaltaehkäisevässä työssä tärkeää on ottaa koko henkilöstö mukaan miettimään miten voisimme parantaa turvallisuutta työyhteisössämme, kertoo EQHS-päällikkömme Teppo Lassila.

Foorumin toiminnan ytimessä on nolla-ajattelu (Vision Zero), joka edustaa pitkäjänteistä sitoutumista ja myönteistä asennetta työn, turvallisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Foorumissa on jo yli 550 jäsenyritystä. Arvoiksi on sovittu avoimuus, yhdessä oppiminen ja toistemme kannustaminen.

Lue lisää Stalatuben työturvallisuuden eteen tekemästämme työstä TÄSTÄ.

Lisätietoa työturvallisuuden tasoluokituksista TÄSTÄ.