Etusivu Uutiset Toimitusjohtaja Sami Packalén palkittiin Kasvuryhmän Kultainen Kuokka -palkinnolla

Toimitusjohtaja Sami Packalén palkittiin Kasvuryhmän Kultainen Kuokka -palkinnolla

Palkinto jaetaan vuosittain ansioituneelle kasvun johtajalle kunnianhimoisen kasvun toteuttamisesta.

Kultainen Kuokka on Kasvuryhmä-yhteisön tunnustuspalkinto, joka jaetaan ansioituneelle kestävän kasvun johtajalle sekä Kasvuryhmän arvojen ilmentämisestä että ansiokkaan ja kunnianhimoisen kasvun tai uudistumisen toteuttamisesta.

Kultaisen Kuokan valinnassa huomioidaan Kasvuryhmän tarkoitusta tukeva toiminta. Kasvuryhmän tarkoitus on kiihdyttää suomalaisten yritysten kasvua, uudistumista ja kansainvälistymistä: kasvuvauhti, liikevaihdon koko, kansainvälisen liikevaihdon osuus ja yhteisöllisyys kasvun kiihdyttämisessä.

Sami on rohkea ja eteenpäin suuntaava toimitusjohtaja, joka näkee vastuullisuuden yrityksen tulevaisuuden ydintekijänä. Ympäristö- ja sosiaalinen vastuu ovat olennainen osa Samin Stalatubelle rakentamaa kulttuuria ja toimintatapoja. Hän tuo Kasvuryhmän yhteisöön valtavasti kokemusta ja positiivista näkemystä sekä jakaa osaamistaan pyyteettömästi muille osallistumalla aktiivisesti sparraustiimeihin ja toimintaan, Kasvuryhmän toimitusjohtaja Heli Hytönen kertoo.

Minulla oli ilo ja kunnia käydä vastaanottamassa Kultainen Kuokka -palkinto koko Stalatuben puolesta. Olemme uudistaneet toimintaamme ja kasvattaneet liiketoimintaamme uuden strategiamme siivittämänä jo neljättä vuotta peräkkäin. Olemme ja haluamme olla myös jatkossa oman alamme vastuullisin toimija, summaa stalatuben toimitusjohtaja Sami Packalén.

Mikä on Kasvuryhmä?

Kasvuryhmä Suomi ry on vuonna 2015 suomalaisten yritysjohtajien perustama, voittoa tavoittelematon yhdistys , joka edistää  jäsenyhteisön ja yhteistyökumppaneidensa tuella keskisuurten yritysten kasvua, kansainvälistymistä ja uudistumista Suomen kestävän kasvun mahdollistamiseksi. Kasvuryhmään kuuluu 210 kasvutahtoista suomalaista, 10-1000M€ vaihtavaa yritystä. Suomessa keskisuurten yritysten osuus kaikista yrityksistä on vain 1 prosentti, mutta niiden osuus kokonaisliikevaihdosta ja yksityisen sektorin työllisyydestä on merkittävä. Kasvuryhmä toimii voittoa tavoittelemattomana yhteisönä, joka keskittyy kasvuun, uudistumiseen ja kansainvälistymiseen Suomen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Kasvuryhmän yritysten yhteinen Törkee lupaus on tuottaa Suomeen 25MRD€ lisää liikevaihtoa vuoteen 2025 mennessä sitoutuen kestävään kasvuun. Vuodesta 2015 vuoden 2021 loppuun mennessä tästä on koossa  n. 6 miljardia euroa.